Een kraamcadeautje geven

Een kraamcadeautje geven

Een familielid of vriend heeft net een baby gekregen, dan ga je natuurlijk even op kraambezoek maar wat neem je mee? Er is keuze genoeg, kleertjes, schoenen, knuffels noem het maar op. Je kan zelfs iets geven wat gepersonaliseerd is zoals een geboorte pakje met de naam van de baby, dit is weer eens wat anders dan zo een standaard pakje met een plaatje van een beer of met mama of papa erop. Een kraamcadeau met naam erop valt altijd wel in de smaak. Dit is niet alleen leuk voor een ander maar ook voor je eigen kind, en leuk voor latere herinneringen.

Een origineel cadeau

Niet alleen kleren met een naam er op is een origineel kraamcadeau, maar mokken, borden of bestek zijn dat ook, zo hebben ze later hun eigen borden en bestek waarvan ze kunnen eten, wat natuurlijk geweldig is voor de kinderen. Naast dit zijn er nog genoeg andere originele kraamcadeau’s, zoals kinderspeelgoed, een tas met naam of andere dingen. Dit valt altijd goed in de smaak zeker ook omdat er veel tijd is ingestoken, dit maakt het cadeau nog specialer. Weet je echt niet wat je moet geven dan kan je een kraampakket geven. Hier zitten meerdere dingen in die altijd wel van pas kunnen komen. Leuk voor zowel de ouders als het kind.

De ouders verrassen

Naast dat je het kindje een cadeau geeft kan je de ouders ook verrassen. Lange slapeloze nachten, emotionele momenten, er zal heel veel op ze afkomen. Met een pasgeboren baby is het soms een chaos voor de ouders, geef hen daarom ook wat leuks. Als je hele dag met de baby bezig bent ben je aan het einde van de dag op, wat is dan handiger dan dat je ze een maaltijdbon geeft of trakteert op een diner? Zo krijgen de ouders een beetje rust en kan jij gezellig bijpraten. Trakteer ze op een weekendje weg, dit kan ook heel leuk zijn en rustgevend. Zo zijn er nog genoeg andere leuke cadeaus voor de ouders.

No Comments

Post a Comment